Despre noi

Paradis Park

Conceptul

Alege Casa

      Conceptul „alege-casa” a pornit de la un cuvant simplu si a fost generat de starea pe care trebuie sa o simti acolo unde locuiesti. Acest cuvant este „comunitate”.
Termenul de „comunitate” a fost si va fi utilizat in majoritatea proiectelor imobiliare. Unele au reusit implementarea acestui concept, altele nu. Am incercat creearea unui concept de proiecte de case pentru locuit.
Am creat locuinte.
Am creat locuri unde cei care vor locui in aceste case, sa-si doreasca sa revina acasa cu placere.
Comunitatea nu reprezinta doar construirea de locuinte, indiferent ca sunt apartamente sau case. Comunitatea nu reprezinta doar imprejmuirea lor cu un gard si utilizarea in comun a catorva servicii sau elemente care oricum erau necesare si vitale.
Comunitatea se poate crea acolo unde proiectul imobiliar ofera clientilor cat mai mult din elementele si serviciile care sa duca la o viata linistita dar nu plictisitoare, care creeaza un trai sigur si confortabil.
Comunitatea necesita implicarea tuturor factorilor care conduc la un mediu ambiental placut.
Am creat ansambluri de case unde detaliile vietii de familie au fost primordiale, plecand de la tipurile de case, artihectura variata, spatii interioare utile generoase, dar nu exagerate, gandite pentru o excelenta utilitate, eficienta si intimitate fata de vecini.
A trai intr-o astfel de comunitate inseamna sa stii de la inceput ce-ti doresti, sa stii de la inceput ce ti se ofera, sa stii ca primesti tot ce ti s-a promis.
Trebuie insa sa stii ca ai si obligatii.
Va invitam sa descoperiti proiectele noastre imobiliare, proiecte care toate sunt legate intre ele prin elementele necesare dezvoltarii unei noi comunitati, in care fiecare locuitor sa se simta„acasa”.
In situatia in care exista un element sau detaliu care ar putea imbunatati conceptul nostru si ar reprezenta pentru dumnavoastra un avanaj, va invitam sa ne aduceti la cunostinta dorinta dumneavoastra!

Liniste

Confort

Ansamblul rezidential „Paradis Park” propune un stil de viata britanic, in case de inspiratie britanica, unde linistea, confortul si caldura interioara sunt la ele acasa.

Trei

Nuclee

Cele trei nuclee sunt pe ideea de centru verde materializat printr-un parc si inconjurat de locuintele acestei microzone, ca spatiu de socializare sau agrement de proximitate.

Zona

Generoasa

Ansamblul a beneficiat de o suprafata generoasa de teren care a permis diversitatea elementelor de amenajare, compuse din trei nuclee si o zona permietrala.

Ambient

Variat

Zona perimetrala contine o insiruire de loturi, alternate de grupari de fundaturi de tip “cul-de-sac”, care variaza ambiental spatiul intregii strazi.